Lyncwise | Vervuld | DekaMarkt | Verkoopleider
1776
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1776,bridge-core-2.5,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Verkoopleider

Detailresult Groep

Verkoopleider (Vervuld)

DekaMarkt

Organisatie

 

Detailresult Group

Detailresult is een familiebedrijf met als aandeelhouders de families Kat en van den Broek. De onderneming is in 2008 ontstaan door de samenvoeging van de DekaMarkt- en Dirk van den Broek bedrijven. De aandeelhoudersbelangen worden behartigd door een onafhankelijke Raad van Commissarissen. De directie van Detailresult Groep N.V. bestaat uit John Kruijssen (CEO) en Bart Oprel (CFO), die samen met de directeuren van de Business Units en stafafdelingen het managementteam van de organisatie vormen.

 

Naast de twee supermarktformules DekaMarkt en Dirk, bestaat Detailresult uit een Productiebedrijf (recentelijk gemoderniseerde slagerij en bakkerijen), een Logistiek bedrijf (Distributiecentra en Transport) en een Services bedrijf (HR, ICT, Finance & Control, Commercie en Marketing). Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Detailresult is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

 

Detailresult streeft ernaar om vernieuwende en onderscheidende supermarktformules en concepten te exploiteren. Deze moeten klanten inspireren en verrassen en meer voordeel bieden qua prijs/kwaliteitverhouding, assortiment, service en/of gemak. Detailresult Groep beoogt dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze te realiseren vanuit de overtuiging dat het als organisatie een belangrijke maatschappelijke functie dient te vervullen. Detailresult en haar mensen zijn klantgericht, resultaatgericht, kostenbewust, proactief en tonen respect voor de klanten, elkaar, producten en de omgeving. In totaal telt Detailresult 200 filialen, 20.000 medewerkers en 2Mld Omzet.

 

Lees meer

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Share this: