Vingino | Portfolio | Lyncwise Executive Search
1748
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1748,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Vingino

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Vingino

 

Vingino, opdrachtgever van Lyncwise

 

Vingino is hét jeanslabel voor kids: modisch, stoer en eigenzinnig.

 

Sinds de oprichting in 2001 is Vingino in snel tempo uitgegroeid van een klein Nederlands denim-only bedrijf tot een wereldwijd merk dat iets te bieden heeft voor elk kind, van baby tot tiener. Het allereerste product was een jeans geïnspireerd op een vintage exemplaar gevonden in Napels. Tegenwoordig is de collectie een stuk groter: van jeans tot jasjes en van zonnebrillen tot schoenen. Het merk wordt in meer dan 250 winkels in heel Europa verkocht met verscheidene ‘stand alone’ winkels in Nederland, Duitsland en Italië. Vingino is van plan om meer winkels te openen in Scandinavië, België en Spanje.

 

Ze hebben een wereldwijd netwerk met sales agenten en showrooms door heel Europa, een productiekantoor en fabrieken in Azië en Europa. Dit alles wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Nederland.

 

OPDRACHTEN VERVULD BIJ VINGINO DOOR LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

  • CEO
Share this: