Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | Vomar
423
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-423,bridge-core-1.0.5,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vomar

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

 

Vomar-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl_-2-e1461227584630

Vomar, opdrachtgever van Lyncwise

Algemeen Directeur en Commercieel Directeur van Vomar:
“Dit is een mooi moment om aan de slag te gaan voor Vomar. We hebben de grond bouwrijp gemaakt om nu het huis te gaan bouwen! We hebben een start gemaakt met de strategische herkadering en nieuwe formule. Er worden momenteel echt strategische knopen gehakt. We kiezen er bewust voor om weg te breken uit het grote grijze middenveld van de supermarkt wereld. Dat betekent dat Vomar een meer uitgesproken karakter krijgt. Er worden duidelijke keuzes gemaakt in assortimenten, verkoopprijzen, actie & promotie beleid, winkel inrichting, -aankleding en service verlening.

 

We zijn hier trots op ons bedrijf maar tegelijk ook ‘down to earth’. Je moet hier in staat zijn om het eenvoudig te houden en daar ook de lol van inzien. Er vindt momenteel een cultuur omslag plaats. Niet ‘pappen en nathouden’, maar nieuwe initiatieven initiëren en vervolgens ook omzetten in (snelle) actie! We gaan binnen Vomar meer ruimte creëren voor (jong) talent en ontwikkeling. Daarbij zijn daadkracht, ondernemerschap en besluitvaardigheid belangrijke criteria. Gezamenlijk het heilige vuur terugbrengen in deze organisatie en weer een winnaarscultuur creëren.

 

We zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze Unit Manager Vers, die als tweede man/vrouw in de commerciële organisatie een significante bijdrage gaat leveren aan het ‘nieuwe’ Vomar. Als Unitmanager heb je een zeer zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om ondernemerschap te tonen. Iemand die de keten goed kan doorgronden en zijn/haar team inspireert en enthousiasmeert. De boel in beweging krijgen. Je hebt een belangrijke rol bij de kwaliteitsslagen die we (gaan) maken, verdere verbetering van het rendement van de organisatie en de commerciële slagkracht van de formule.”

 

Posities bij Vomar door Lyncwise

  • Unit Manager Vers
  • Operationeel Manager

 

Share this: