Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | Vomar
423
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-423,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Vomar

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

 

Vomar-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl_-2-e1461227584630

 

Vomar
Opdrachtgever van Lyncwise

 

 

Vomar Voordeelmarkt was in 2018 voor het tweede jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland. In 2018 kende Vomar een autonome omzetgroei van 7,3% en groeide daarmee ruim twee keer zo snel als de supermarktbranche in Nederland (onderzoeksbureau Nielsen). In 2017 groeide de omzet van Vomar met 6,4% en met de prestatie in 2018 heeft Vomar haar groei dus verder weten te versnellen.

 

Vomar Voordeelmarkt is in 1968 opgericht door de familie Zwanenburg en is – samen met Ranzijn Tuin & Dier en Hoorne Vastgoed – een dochterorganisatie van A-C Holding. Vomar Voordeelmarkt is een echt familiebedrijf. De directie wordt gevormd door CEO (Aart van Haren), CFO, Directeur Buying & Merchandising en Directeur Winkeloperatie.

 

Vomar Voordeelmarkt is van oudsher een prijsvechter en richt zich op het segment ‘quality discounter’. Het is een regionaal dominante organisatie met op dit moment 66 supermarkten binnen de driehoek Den Helder, Noordwijk, Almere en Utrecht. Vomar Voordeelmarkt heeft meer dan 6.000 zeer gemotiveerde medewerkers in dienst en met ruim 800.000 klanten per week, bedraagt de jaaromzet ruim 600 miljoen euro. Vomar Voordeelmarkt kenmerkt zich door een platte structuur, een hands-on mentaliteit en een informele omgangssfeer. Initiatief en ondernemerschap worden gestimuleerd. Nuchter, bescheiden en met de klant centraal: ‘voordeel en kwaliteit bieden aan de klant’.

 

Alle filialen worden ondersteund en bevoorraad vanuit het Service Centrum en Distributie Centrum in Alkmaar. In het Service Centrum bevinden zich, naast de directie, de afdelingen Categorie Management, Marketing, ICT, Bouw, HRM, Controlling en Financiën. De managers van deze afdelingen rapporteren rechtstreeks aan de directie. Naast het Service Centrum bevindt zich het Distributie Centrum. Het DC biedt ruimte aan o.a. een Kruidenierswarenmagazijn, een Groente en Fruit Centrale, een Diepvriesmagazijn en een Vers Distributiemagazijn. Als gevolg van de groei van de afgelopen jaren zal Vomar een 2e Distributie Centrum openen in Q3 van 2019.
De afdeling Logistiek zorgt voor de bevoorrading van de filialen vanuit het DC. Vomar Voordeelmarkt werkt ook nauw samen met inkooporganisatie Superunie. Daarnaast beschikt Vomar Voordeelmarkt op dezelfde locatie over eigen productiebedrijven: de slagerij, worstmakerij en de warme bakkerij. Hier wordt met veel passie gewerkt aan een eigen aanbod van verse producten, zoals bijvoorbeeld Robberbrood en diverse soorten worst naar eigen recept.

 

Posities vervuld bij Vomar door Lyncwise

  • Unit Manager Vers
  • Operational Manager
  • Directeur Winkeloperatie
  • Director Buying & Merchandising
  • Business Unit Manager Vers
  • Category Manager Dranken

 

Share this: