Vervulde vacatures

vervuld

Key Account Manager MBO

Voor Bureau Ice is Lyncwise op zoek naar een Key Account Manager MBO. Voor de MBO-instellingen (denk hierbij vooral aan ROC’s waar in grote steden 10.000 – 20.000 leerlingen bij aangesloten kunnen zijn) ben je hét gezicht van TOA Toetsplatform en TOA training en advies. Als gesprekspartner van het MBO identificeer je behoeftes en stimuleer je de vraag op het gebied van toets en examineringstrainingen en het gebruik van TOA Toetsplatform.

Commerce / Marketing / Communication Media / Publishing Midden-Nederland
vervuld

(International) Key Account Manager Lidl

For Vivera, Lyncwise is searching for an (International) Key Account Manager. The Key Account Manager is a key position for the expansion and further development of sales of the total Vivera product portfolio. He or she will be responsible for developing and expanding the relationship with Lidl (from out Munich); the largest private label client for Vivera and is one of Vivera’s  biggest Key Accounts.

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Oost-Nederland
vervuld

Business Development Propositie Manager

Voor NOVEC is Lyncwise op zoek naar een Propositie Manager. NOVEC heeft een Business Development Propositie Manager nodig om nieuwe initiatieven op het gebied van Small Cells en Smart Cities verder uit te denken, te organiseren, te promoten en uit te voeren.

Strategy / Business Development Data / Digital / IT Zuid-Nederland
vervuld

Assistant to the CEO

Voor Smurfit Kappa zoekt Lyncwise een Assistant to the CEO. Al jaren geeft Smurfit Kappa Benelux jonge getalenteerde professionals de kans om zich via de rol van “Assistant to the CEO” (binnen Smurfit Kappa wordt deze rol “Personal Assistant” (PA) genoemd) binnen 1,5 tot 2 jaar te ontwikkelen richting een lijnmanagement rol. Deze rol biedt een unieke springplank om de organisatie goed te leren kennen en impact te kunnen maken.

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
vervuld

Financieel Manager

Voor NBD Biblion is Lyncwise op zoek naar een Financieel Manager. De Financieel Manager opereert bij binnenkomst op volwaardig directie niveau. Schakelt makkelijk tussen strategische issues en administratieve uitdagingen, tussen directieleden, MT en medewerkers

Finance Media / Publishing Zuid-Nederland
vervuld

CEO

Voor Chaud Devant is Lyncwise op zoek naar een CEO. De CEO bepaalt, in nauwe samenwerking met het management, de visie en strategie en vertaalt dit naar concrete doelstellingen. Zij of hij heeft de eindverantwoordelijkheid over Chaud Devant en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. 

General Management Consumer Goods / Retail Randstad
vervuld

Manager Inside Sales

Voor Fabory is Lyncwise op zoek naar een Manager Inside Sales. De Manager Inside Sales is verantwoordelijk voor de Inside Sales strategie, waarbij een duidelijke differentiatie is in de klantbehandeling van MRO (Trade)/online- en OEM-klanten.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Zuid-Nederland
vervuld

CIO

For Powersports Distribution Group Lyncwise is looking for a CIO. The CIO Leads digitization of the Group, its existing opco’s, as well as future add-on acquisitions, wherever possible.

General Management Trade / Logistics / Distribution Zuid-Nederland
vervuld

HR manager

Voor iClicks is Lyncwise op zoek naar een HR Manager. De HR Manager zal een belangrijke rol spelen in de groeistrategie en de verdere professionalisering van de organisatie en HR in het bijzonder.

HR & People Development Data / Digital / IT Midden-Nederland
vervuld

Aankomend CFO

Voor Maars Living Walls is Lyncwise op zoek naar een Aankomend CFO. De aankomend CFO is lid van de drie hoofdige directie en samen met de CEO en COO. De directie is onderdeel van het meerhoofdige MT, waarin naast HR, twee General Managers deelnemen. De aankomend CFO stuurt drie controllers aan (verdeeld over manufacturing, dealersales en projecten) en twee medewerkers op de administratie. 

Finance, General Management Building / Construction, Industry / Manufacturing Noord-Nederland
vervuld

Director Accounting & Tax

For MRCE, Lyncwise is searching for a Director Accounting & Tax. The Director Accounting & Tax will manage 5 direct reports, of which 4 accounting & tax staff members in Amsterdam and the Accounting & Tax manager in Munich (who is managing a team of 7 staff members in Munich (indirect reports).   

Finance, General Management Trade / Logistics / Distribution Noord-Nederland, Randstad
vervuld

HR Director

For Samsung, Lyncwise is searching for a HR Director. The HR Director is an allround senior leader, down-to-earth, hands-on, and capable of building on several areas at the same time as Human Resources, Learning & Development, and Facility & General Affairs. 

HR & People Development Consumer Goods / Retail Randstad
vervuld

HR Director Nederland

Voor T-Systems is Lyncwise op zoek naar een HR Director Nederland. Als HR Director heb je een directe verantwoordelijkheid met bijbehorende overlegstructuur voor een professioneel HR team (7.2 fte), bestaande uit 2 HR Business Partners, 2 Payroll/ HR Admin Experts, 1 HR Projectmanager, 1 Verzuimexpert, 1 Recruiter en 1 Compensation  & Benefits Expert. Daarnaast functioneer je als sparringpartner voor de business en het MT. Binnen HR wordt er gewerkt met AFAS en SAP.

HR & People Development Data / Digital / IT Midden-Nederland, Randstad
vervuld

CFO

Voor Dynamo Retail Group is Lyncwise op zoek naar een CFO. De CFO is lid van de twee koppige hoofddirectie en samen met de CEO statutair verantwoordelijk bestuurder. Zij zijn onderdeel van het MT, waarin naast IT, inkoop, marketing en business development, ook de landen specifieke sales managers betrokken zijn. De CFO stuurt de afdelingen IT en Finance aan (direct 1 Finance Manager en 2 IT professionals). 

Finance, General Management Consumer Goods / Retail Midden-Nederland
vervuld

Operations Director

Voor Unlimited Spare Parts is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director leidt het algehele operations proces van de onderneming en is eind-verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt verloop van de hele keten

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Midden-Nederland
vervuld

CFO

Voor Nettorama is Lyncwise op zoek naar een CFO. De CFO is lid van de nieuw te vormen 3-koppige directie en rapporteert aan de CEO. Hij/zij stuurt de afdelingen Finance, IT en Logistiek aan.

Finance, General Management Consumer Goods / Retail Zuid-Nederland
vervuld

Director Buying & Merchandising

Voor Vomar is Lyncwise op zoek naar een Director Buying & Merchandising. De Director B&M is commercieel eindverantwoordelijk voor omzet (product, prijs, promoties), margeontwikkeling (inkoop, voorraad) en leveranciersmanagement van Vomar. 

General Management, Procurement FMCG / Food / Agri Noord-Nederland
vervuld

COO

Voor Plantise is Lyncwise op zoek naar een COO. De COO is verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau, de inkoop, de technische dienst en vijf afzonderlijke (productie-) locaties in Nederland (Naaldwijk, 2x Bleiswijk, Baarlo en Kessel). 

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
vervuld

Commercieel Directeur

Voor Jan Linders is Lyncwise op zoek naar een Commercieel Directeur. De Commercieel Directeur is eindverantwoordelijk voor omzet (product, prijs, promoties), margeontwikkeling (inkoop, voorraad), leveranciersmanagement en marketing/formule van Jan Linders. 

Commerce / Marketing / Communication, General Management FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
vervuld

Commercieel Directeur

Voor Berkvens is Lyncwise op zoek naar een Commercieel Directeur. De Commercieel Directeur wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de woningbouw propositie door meer commerciële activiteiten te ontwikkelen bij ook de voorschrijvende markt. 

Commerce / Marketing / Communication, General Management Data / Digital / IT Midden-Nederland
vervuld

Sales Director Vlamboog

Voor Intersafe is Lyncwise op zoek naar een Sales Director Vlamboog. De Sales Director zal in de eerste plaats zijn focus hebben op het (opnieuw) neerzetten van Vlamboog als merk. Hij/zij is verantwoordelijk voor positioneren en profileren van Vlamboog als organisatie, zowel extern als intern. 

Commerce / Marketing / Communication, General Management Building / Construction Zuid-Nederland
vervuld

Country Director Nederland

Voor Fabory is Lyncwise op zoek naar een Country Director Nederland. De Country Director Nederland is eindverantwoordelijk voor de commerciële organisatie in Nederland. Hij of zij is verantwoordelijk voor het realiseren van groei en winstgevendheid en het verder ontwikkelen van de commerciële organisatie en medewerkers.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction, Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Managing Partner

Voor Bureau Tromp is Lyncwise op zoek naar een Managing Partner. De Managing Partner rol is de dagelijkse leiding over Bureau Tromp te nemen, de koers te bepalen en de groeiambities waar te maken. Als leider op de inhoud, commercie en mensen. In zowel strategisch als operationeel opzicht.

General Management Data / Digital / IT Midden-Nederland, Randstad
vervuld

COO

Voor Royal Vaassen is Lyncwise op zoek naar een COO. De COO moet na zijn/haar start in staat zijn om snel en slagvaardig vanuit de business strategie een voor Vaassen passende strategie op operations, assets, system en people te ontwikkelen. 

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Consumer Goods / Retail Midden-Nederland
vervuld

Commercieel Directeur Logistics Vers

Voor The Greenery is Lyncwise op zoek naar een Commercieel Directeur Logistics Vers. Als Commercieel Directeur Logistics binnen The Greenery Logistics ben je verantwoordelijk voor het commercieel in de markt zetten van nieuwe logistieke vers.

Commerce / Marketing / Communication, General Management FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
vervuld

COO

Voor Dynniq is Lyncwise op zoek naar een COO. De COO heeft ervaring in projecten, een goed gevoel voor het veld en legt verbinding naar de mensen, de business en de landen. Hij/zij komt om te helpen, maakt de zaken meetbaar. Die autonoom opereert en zaken comform 'specs' afhandelt met authoriteit en gepast gezag.

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Energy / Utilities Midden-Nederland
vervuld

HR Directeur

Voor Securitas is Lyncwise op zoek naar een HR Directeur. Als HR Directeur lever je een stevige bijdrage aan het realiseren van de ambities van Securitas op het gebied van de ontwikkeling van medewerkers, de organisatie en HR-strategie in Nederland.   

General Management, HR & People Development Consumer Goods / Retail Midden-Nederland
vervuld

CEO

For Scarabee Aviation Group, Lyncwise is searching for a CEO. The CEO is to rovide the leadership, strategic development and profitable growth of Scarabee and also the wider Daifuku ATec Digital business.

Commerce / Marketing / Communication, General Management Industry / Manufacturing Midden-Nederland, Randstad
vervuld

COO

Voor JOZ is Lyncwise op zoek naar een COO. De COO krijgt als opdracht bij binnenkomst om vanuit het business plan een voor JOZ passende strategie op operations, assets, systemen en mensen te ontwikkelen. Met de nadruk op de doelstellingen binnen de hele supply keten. 

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland