Vervulde vacatures

vervuld

Sales Manager

Voor Lotify is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager zal het strategische plan verder vorm geven en implementeren. Voortdurend optimaliseren en ontwikkelen en samen met je team ervoor zorgen dat er nóg meer goede doelen, organisaties en sportclubs digitaal geld kunnen verwerven. 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
vervuld

Financieel Directeur

Voor Cloudpillo is Lyncwise op zoek naar een Financieel Directeur. Als Financieel Directeur zorg je voor solide maandrapportages (verleden, heden en in steeds belangrijkere mate toekomst) en werk je nauw samen met  de Operationeel Directeur en de Oprichters. Het implementeren en inrichten van een ERP-systeem staat op de planning, waarbij jij de leiding neemt voor de inrichting.

Finance Consumer Goods / Retail Noord-Brabant
vervuld

Manager Finance & Control

Voor Aviapartner is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance & Control. De Manager Finance & Control is verantwoordelijk voor een team van vier mensen en zal de algehele verantwoordelijkheid dragen voor alle financiële activiteiten: Budgettering, Forecasting, Verslaglegging en management informatie, Jaarrekening, Bedrijfseconomische analyses, Debiteurenbeheer en Interne controles.

Finance Aviation, Trade / Logistics / Distribution Randstad
vervuld

Senior Strategie Consultant

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Senior Strategie Consultant. Als Senior Strategie Consultant adviseer en challenge je de Raad van Bestuur van Alliander als het gaat om de strategische vraagstukken binnen het operationele Domein (operationele processen met de focus op de realisatie en uitvoering).

Strategy / Business Development Energy / Utilities Midden-Nederland
vervuld

Operations Director

Voor de Macadamia Group is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is de drijver van het operationeel managementteam, geeft leiding aan de productiemanagers en werkt nauw samen met de CEO en CFO om de strategische visie tot leven te brengen en ambitieuze doelen te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad
vervuld

Operations Director

Voor Fri-Jado B.V. is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is eindverantwoordelijk voor de operationele organisatie en brengt verbetering in een complexe, groeiende en innovatieve productie omgeving.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Sales Manager

Voor Interbosch B.V. is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager is verantwoordelijk voor de verkoop aan de offline en online retail.

Commerce / Marketing / Communication Consumer Goods / Retail Randstad
vervuld

Project Manager

Voor Alliance Automotive Group Benelux is Lyncwise op zoek naar een Project Manager.  Als Project Manager vervul je een cruciale rol bij het leiden van diverse omvangrijke projecten binnen AAGB. Dit omvat o.a. de implementatie van ICT-systemen op basis van business requirements. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Midden-Nederland
vervuld

Senior Business Process Manager

Voor Alliance Automotive Group Benelux is Lyncwise op zoek naar een Senior Business Process Manager. De Senior Business Process Manager zal een cruciale bijdrage leveren aan o.a. het naadloos integreren van overgenomen bedrijven binnen de AAGB-organisatie. Niet alleen het harmoniseren van systemen staat op de agenda, maar ook het optimaliseren van processen binnen bestaande bedrijfsonderdelen, zoals bijvoorbeeld het klantcontactcenter.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing
vervuld

Directeur Bedrijfsvoering

Voor Stichting Pendrecht Vooruit is Lyncwise op zoek naar een Directeur Bedrijfsvoering. Als Directeur Bedrijfsvoering van ‘Pendrecht Vooruit’ bekleed je een cruciale rol in het (aan)sturen, faciliteren en ondersteunen van de programmaleiders. 

General Management, Strategy / Business Development Goede doelen / Non-Profit / NGO's Randstad