Vervulde vacatures

vervuld

CFO

Voor Alliance Automotive Group is Lyncwise op zoek naar een CFO. De CFO stuurt de afdelingen Business Controlling, Financial Controlling, Group controlling, Quality/Assurance en Legal aan (circa 30 medewerkers). 

Finance, General Management Industry / Manufacturing Midden-Nederland
vervuld

Global Head of Procurement & Logistics

For Roll Group, Lyncwise is searching for a Global Head of Procurement & Logistics. The Global Head of Procurement & Logistics ensures efficient procurement of products and services at optimal prices and quality for Roll-Group (2 Business lines: Roll Dock and Roll-Lift) in line with integrity standards.

Procurement, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Trade / Logistics / Distribution Zuid-Nederland
vervuld

Managing Director

Voor Burger Food Group is Lyncwise op zoek naar een Managing Director. De MD bepaalt - in nauwe samenwerking met Standard Investment en Burger King Europe - de korte en lange termijn strategie en vertaalt deze naar concrete doelstellingen.

General Management FMCG / Food / Agri Randstad
vervuld

Project Manager Sustainability

Voor McDonald's is Lyncwise op zoek naar een Project Manager Sustainability. Met overzicht, beïnvloeding en drive zorgt de Project Manager Sustainability dat initiatieven op tijd geïmplementeerd en geborgd worden in de hele organisatie, inclusief alle franchisenemers. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad
vervuld

HR Manager

Voor Maars Living Walls is Lyncwise op zoek naar een HR Manager - Lid MT. De HR Manager fungeert als volwaardige en betrouwbare gesprekspartner voor de directie en adviseert hen proactief op het gebied van in-, door-, en uitstroom.

HR & People Development Industry / Manufacturing Midden-Nederland
vervuld

Digital Sales Director

Voor CCV is Lyncwise op zoek naar een Digital Sales Director. Als Digital Sales Director ben je in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen en maximaliseren van het e-commerce kanaal van CCV. In eerste instantie voor de Benelux, maar uiteindelijk voor alle SME’s in Europa. 

Commerce / Marketing / Communication, IT Data / Digital / IT Oost-Nederland
vervuld

Algemeen Directeur

Voor Chaud Devant is Lyncwise op zoek naar een Algemeen Directeur. De Algemeen Directeur bepaalt, in nauwe samenwerking met het management, de visie en strategie en vertaalt dit naar concrete doelstellingen.

General Management Consumer Goods / Retail Randstad
vervuld

Director Operations

Voor Royal Smit Transformers is Lyncwise op zoek naar een Director Operations - state-of-the-art kapitaalgoederen. De Director Operations heeft een combinatie van conceptueel vermogen (neerzetten van de visie en strategie), bovengemiddeld analytisch vermogen (zonder te theoretiseren), hands on mentaliteit, weet mensen voor zich weten te winnen (authentiek en besluitvaardig). 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
vervuld

Teamlead Amazon

Voor Frontline Solutions is Lyncwise op zoek naar een Teamlead Amazon. Als Teamlead Amazon sta je in de startblokken om hier een enorm succes van te maken. Je stuurt als meewerkend voorvrouw/-man de dagelijkse operatie aan en je zorgt ervoor dat Amazon Connect geruisloos geïnstalleerd wordt bij klanten.

IT Data / Digital / IT Midden-Nederland
vervuld

Sales Head – Food Vinegar

For Burg Group, Lyncwise is looking for a Sales Head - Food Vinegar. Based on the overall strategy, the Sales Head – Food Vinegar will shape and implement the commercial strategic plan and ensures an effective translation of the group strategy into a Sales strategy. 

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Noord-Nederland