Vervulde vacatures

vervuld

Digital Sales Director

Voor CCV is Lyncwise op zoek naar een Digital Sales Director. Als Digital Sales Director ben je in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen en maximaliseren van het e-commerce kanaal van CCV. In eerste instantie voor de Benelux, maar uiteindelijk voor alle SME’s in Europa. 

Commerce / Marketing / Communication, IT Data / Digital / IT Oost-Nederland
vervuld

Algemeen Directeur

Voor Chaud Devant is Lyncwise op zoek naar een Algemeen Directeur. De Algemeen Directeur bepaalt, in nauwe samenwerking met het management, de visie en strategie en vertaalt dit naar concrete doelstellingen.

General Management Consumer Goods / Retail Randstad
vervuld

Director Operations

Voor Royal Smit Transformers is Lyncwise op zoek naar een Director Operations - state-of-the-art kapitaalgoederen. De Director Operations heeft een combinatie van conceptueel vermogen (neerzetten van de visie en strategie), bovengemiddeld analytisch vermogen (zonder te theoretiseren), hands on mentaliteit, weet mensen voor zich weten te winnen (authentiek en besluitvaardig). 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
vervuld

HR Business Partner

Voor Yamaha Motors Europe is Lynwise op zoek naar een HR Business Partner. Als HR Business Partner ben jij de sparringpartner voor het management en adviseer je proactief op verschillende HR thema’s zoals; recruitment, learning & development, verzuim en performance. 

HR & People Development Industry / Manufacturing Randstad
vervuld

Manager Business Controlling (FP&A)

Voor Alliance Automotive Group is Lyncwise op zoek naar een Manager Business Controlling (FP&A). De Manager Business Control stuurt de afdeling Business Control aan en is een belangrijke sparringpartner voor de CFO en de CEO. 

Finance Industry / Manufacturing Oost-Nederland
vervuld

Manager Content

Voor NBD Biblion is Lyncwise op zoek naar een Manager Content. De Manager Content is verantwoordelijk voor twee belangrijke strategische pijlers binnen NBD Biblion, namelijk de pijler digitale vaardigheden en het ontsluiten van kennis en informatie.

IT Data / Digital / IT Zuid-Nederland
vervuld

Interim Manager Service

Voor SafanDarley is Lyncwise op zoek naar een Interim Manager Service.  De Manager Service wordt verantwoordelijk voor een afdeling waar behoefte is aan professionalisering en uitbouw. Het team is ongeveer 20 man groot, verdeeld over Nederland (2 locaties), UK en Duitsland.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
vervuld

Global Channel Director B2C

For Somfy Lyncwise is searching for a Global Channel Director B2C. As a Global Channel Director B2C your responsibility will be to professionalize channel management across the company to significantly grow SOMFY presence in B2C in relevant geographies.

Commerce / Marketing / Communication Industry / Manufacturing Randstad
vervuld

Senior Key Account Manager

Voor Aareon is Lyncwise op zoek naar een Senior Key Account Manager. Als Senior Key Account Manager binnen Aareon werk je in het team "Woningcorporaties".

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Noord-Nederland, Oost-Nederland
vervuld

Manager Operations Equipment

Voor Assa Abloy Entrance Systems is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations Equipment. Rapporteert aan de Business Unit Director, die in een constructieve samenwerking met jou de Operations organisatie duurzaam wil innoveren en verstevigen.   

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland