Vervulde vacatures

vervuld

General Sales Manager (lid MT)

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems is Lyncwise op zoek naar een General Sales Manager. Als General Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de groei van de business en performance van je team. Je hebt een focus op de markt en bent in staat de marktbehoefte te vertalen naar concrete waarde proposities en tactische activiteiten. 

Commerce / Marketing / Communication, Strategy / Business Development Industry / Manufacturing Noord-Nederland
vervuld

Supply Chain Manager Import & Ocean Freight

For Action, Lyncwise is searching for a Supply Chain Manager Import & Ocean Freight. The Manager SC Import & Ocean Freight is responsible for an optimal supply chain process for all flow of goods from the Far East towards Europe.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence
vervuld

Manager R&D, Lid MT

Voor SafanDarley is Lyncwise op zoek naar een Manager R&D, lid MT. De Manager R&D is verantwoordelijk voor de R&D strategie van SafanDarley en zet de (strategische en operationele) koers uit van SafanDarley op het gebied van de toekomstige innovaties van SafanDarley. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
vervuld

Manager Opleidingen & Events

Voor REBS zoekt Lyncwise een Manager Opleidingen & Events. Als Manager Opleidingen & Events ben jij verantwoordelijk voor een label. Van de implementatie van het strategisch plan tot de dagelijkse operationele werkzaamheden. 

General Management Media / Publishing Randstad
vervuld

Sales & Marketing Manager

Voor Rodruza is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Manager. De Sales & Marketing Manager heeft een brede verantwoordelijkheid: het ontwikkelen van de voornaamste accounts en relaties in binnen- en buitenland, het aansturen en individueel coachen van het team, en het waarborgen van de business resultaten.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Oost-Nederland
vervuld

Finance Director

Voor Somfy NEBA is Lyncwise op zoek naar een Finance Director. De Finance Director zal zitting nemen in het managementteam van NEBA (Northern Europe Business Area) en zal verantwoordelijk zijn voor het monitoren en analyseren van de financiële resultaten binnen Noord Europa. 

Finance, General Management Industry / Manufacturing Randstad
vervuld

Manager Operations

Voor Smit Mobile Equipment is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations. De Manager Operations is lid van het MT en denkt mee over de strategie en de koers van Smit. De Manager Operations is verantwoordelijk voor de aansturing van circa 50 medewerkers. Zij zijn actief in de diverse productie en ondersteunende afdelingen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Global Portfolio Manager Locks

For Allegion, Lyncwise is searching for a Global Portfolio Manager Locks. The Global Portfolio Manager Locks will be responsible for the product line positioning for all three brands (AXA, Kryptonite, and Trelock) plus you will manage their product life cycle. 

Commerce / Marketing / Communication, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
vervuld

Interim Supply & Supplier Manager

Voor Aspen Oss B.V. is Lyncwise op zoek naar een Supply & Supplier Manager. De Supply & Supplier Manager is verantwoordelijk voor aansturing en uitvoering van alle inkoopactiviteiten van Aspen Oss BV en haar supply network FCC en Laurens Lab met betrekking tot GMP-materialen en diensten

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Group HR Manager

For Burg Group, Lyncwise is searching for a Group HR Manager. The Group HR Manager will act as HR business partner for the management team, is responsible for all HR activities for the group employees and functional development of the HR functions with the various production sites.

HR & People Development FMCG / Food / Agri Noord-Nederland