Vervulde vacatures

vervuld

Manager Operations Equipment

Voor Assa Abloy Entrance Systems is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations Equipment. Rapporteert aan de Business Unit Director, die in een constructieve samenwerking met jou de Operations organisatie duurzaam wil innoveren en verstevigen.   

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
vervuld

HR manager

Voor iClicks is Lyncwise op zoek naar een HR Manager. De HR Manager zal een belangrijke rol spelen in de groeistrategie en de verdere professionalisering van de organisatie en HR in het bijzonder.

HR & People Development Data / Digital / IT Midden-Nederland
vervuld

Manager Supply Chain

Voor Van Oers United is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain. De Manager Supply Chain levert nadrukkelijk een bijdrage aan het borgen van het onderscheidend vermogen van Van Oers, namelijk het tegen hoge kwaliteit tijdig en in de juiste hoeveelheid leveren van verse producten. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad, Zuid-Nederland
vervuld

Regional Marketing Manager

For Rakuten Kobo, Lyncwise is searching for a Regional Marketing Manager. The role requires a team player focused on delivering profitable results with a hands-on approach to delivering with speed, attention to detail and a passion for competing in the exciting but highly competitive world of digital reading.   

Randstad
vervuld

Operations Manager

Voor VHE Industrial automation is Lyncwise op zoek naar een Operations Manager. De Operations Manager is een gedreven professional die hands-on leiding kan geven, passie heeft voor kwaliteit, techniek én mensen. Een gedreven, enthousiasmerende en resultaatgerichte people manager, die connectie maakt met zijn team. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Manager Data & Content

Voor NBD Biblion is Lyncwise op zoek naar een Manager Data & Content. De Manager Data & Content is verantwoordelijk voor twee belangrijke strategische pijlers binnen NBD Biblion, namelijk de pijler digitale vaardigheden en het ontsluiten van kennis en informatie.

IT Data / Digital / IT Zuid-Nederland
vervuld

Manager Supply Chain EMEA

Voor IMCD is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain EMEA.Thought leadership en projectbeheer voor Supply Chain Management van IMCD Group. De routekaart beheren voor de thema's van de supply chain van IMCD. (1) De richting bepalen & de uitvoering/toepassing aansturen (2) De leiding adviseren over nieuwe ontwikkelingen (3) Samenwerking en intern delen van data/beste praktijken waarborgen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Product Manager Digitale Transformatie

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Product Manager Digitale Transformatie. Als Product Manager Digitale Transformatie ben je verantwoordelijk voor het definiëren en begeleiden van de ontwikkeling van digitaliseringsproducten en diensten (software), waarbij de gebruikersbehoefte centraal staat.

IT, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Midden-Nederland, Oost-Nederland
vervuld

Key Account Manager MBO

Voor Bureau Ice is Lyncwise op zoek naar een Key Account Manager MBO. Voor de MBO-instellingen (denk hierbij vooral aan ROC’s waar in grote steden 10.000 – 20.000 leerlingen bij aangesloten kunnen zijn) ben je hét gezicht van TOA Toetsplatform en TOA training en advies. Als gesprekspartner van het MBO identificeer je behoeftes en stimuleer je de vraag op het gebied van toets en examineringstrainingen en het gebruik van TOA Toetsplatform.

Commerce / Marketing / Communication Media / Publishing Midden-Nederland
vervuld

(International) Key Account Manager Lidl

For Vivera, Lyncwise is searching for an (International) Key Account Manager. The Key Account Manager is a key position for the expansion and further development of sales of the total Vivera product portfolio. He or she will be responsible for developing and expanding the relationship with Lidl (from out Munich); the largest private label client for Vivera and is one of Vivera’s  biggest Key Accounts.

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Oost-Nederland