Vervulde vacatures

vervuld

Head of Technology

Voor VHE Industrial automation is Lyncwise op zoek naar een Head of Technology. De Head of Technology is het technisch geweten van VHE, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij of zij brengt de Technology Development afdeling op een hoger niveau. 

IT, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Randstad, Zuid-Nederland
vervuld

Directeur Waterstof Nederland

Voor Waterstof Nederland is Lyncwise op zoek naar een Directeur. De Directeur ontwikkelt een planning & control-cyclus met jaarplannen met duidelijke prioriteiten en doelen en formuleert en draagt de visie, strategie en doelstellingen van Waterstof Nederland actief uit.

General Management Energy / Utilities Randstad
vervuld

Inkoopmanager

Voor Royal Brinkman is Lyncwise op zoek naar een Inkoopmanager. Als Inkoopmanager bepaal je mede de inkoopstrategie en voer je het inkoopbeleid uit in lijn met de strategische doelstellingen vanuit de directie. 

Procurement Building / Construction, FMCG / Food / Agri Zuid-Holland
vervuld

Integratie Manager

Voor TopMondzorg is Lyncwise op zoek naar een Integratie Manager. De Integratie Manager bij TopMondzorg is de spil waar het om draait als er nieuwe praktijken worden toegevoegd aan een van de formules van TopMondzorg.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Healthcare Midden-Nederland, Randstad
vervuld

Operationeel Directeur

Voor Tile International is Lyncwise op zoek naar een Operationeel Directeur. De Operationeel Directeur leidt het algehele operations proces binnen de onderneming en is eindverantwoordelijk voor een klantgericht, effectief en efficiënt verloop van de operationele processen binnen de gelederen van Tile International.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
vervuld

Financieel Directeur

Voor GS Interfer B.V. is Lyncwise op zoek naar een Financieel Directeur. De Financieel Directeur is eindverantwoordelijk voor de solide, heldere en betrouwbare financiële positie van de gehele onderneming en een optimale ‘cost competitive’ organisatie. 

Finance Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Randstad
vervuld

Director Marketing & Digital

For Elacin, Lyncwise is searching for a Director Marketing & Digital. The Director Marketing & Digital will be responsible for the commercial front end of the organization and makes the ‘Customer Journey for life’ as optimal as possible. 

Commerce / Marketing / Communication, IT Industry / Manufacturing Zuid-Holland, Zuid-Nederland
vervuld

Director of European Operations Contour

For Contour, Lyncwise is searching for a Director of European Operations. De Director of European Operations will directly collaborate with the US production facilities and service centers (Brazil, Japan, China) to ensure global standards for all production and repair procedures.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
vervuld

Lean Expert | Blackbelt

Voor Timber and Building Supplies (TABS) Holland, is Lyncwise op zoek naar een Lean Expert/Blackbelt. Als Lean Expert/Blackbelt ben je een onderdeel van het nieuwe Operational Excellence team en bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het Continu Verbeter programma.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction Noord-Nederland
vervuld

Supply Chain Manager

Voor Ridder Group is Lyncwise op zoek naar een Supply Chain Manager. De Supply Chain Manager is, naast de inhoudelijke rol, ook een belangrijke changemanager, die vanuit inhoudelijke expertise en teamwork een belangrijke bijdrage levert aan de transformatie en professionalisering van de Ridder groep

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland