Vervulde vacatures

vervuld

Algemeen Directeur

Voor Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is Lyncwise op zoek naar een Algemeen Directeur. De Algemeen Directeur bepaalt, in goed overleg met de familie en het management, de visie en strategie en vertaalt dit naar concrete doelstellingen. 

General Management, Strategy / Business Development Consumer Goods / Retail, FMCG / Food / Agri Midden-Nederland
vervuld

Supply Chain Director

Voor Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) is Lyncwise op zoek naar een Supply Chain Director. De nieuwe Supply Chain Director combineert strategisch inzicht met business inzicht, is met zijn/haar team verantwoordelijk voor de dagelijkse logistieke operatie, voorraadbeheer en strategische planning.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
vervuld

Manager HR

Voor NBD Biblion is Lyncwise op zoek naar een Manager HR. Als Manager HR lever je een stevige bijdrage aan het realiseren van de ambities van NBD Biblion op het gebied van de ontwikkeling van medewerkers, de organisatie en HR-strategie.  

HR & People Development Media / Publishing Randstad, Zuid-Nederland
vervuld

Sourcing Manager Renewable Energy (Scale-up)

For HyCC, Lyncwise is searching for a Sourcing Manager Renewable Energy (Scale-up). As an Sourcing Manager Renewable Energy, you will be responsible to source renewable power (wind & solar) for their growing portfolio of green hydrogen (and circular chemistry) production plants. 

Commerce / Marketing / Communication, Finance, Strategy / Business Development Energy / Utilities Midden-Nederland, Randstad
vervuld

Lean/Six Sigma Belt

Voor Eurofins is Lyncwise op zoek naar een Lean/Six Sigma Black Belt. Als Lean/Six Sigma Black Belt zal je werken vanuit 3 rollen: projectleider, trainer/coach en expert. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Midden-Nederland
vervuld

Commercieel Manager – Lid MT

Voor Kwast Wijnkopers is Lyncwise op zoek naar een Commericeel Manager. Als Commercieel Manager bepaal je (in nauwe samenwerking met de Algemeen Directeur) de sales strategie en vertaalt dit naar concrete commerciële doelstellingen. 

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Midden-Nederland
vervuld

Finance Manager

Voor Aarnink Kunststof Kozijnen is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance & Control. De Manager Finance & Control is niet alleen verantwoordelijk voor de financiën in de brede zin van het woord, maar denk ook mee over de strategieontwikkelingen en de expansie van het bedrijf. 

Finance Building / Construction Oost-Nederland
vervuld

Operationeel Directeur

Voor Reliable IT Services is Lyncwise op zoek naar een Operationeel Directeur. De Operationeel Directeur stelt het team in staat continu te leren, te verbeteren en zichzelf verder te ontwikkelen. 

IT Data / Digital / IT Midden-Nederland
vervuld

Finance Business Partner Digitale Strategie

Voor Alliance Automotive Group, CODE & Winparts is Lyncwise op zoek naar een Finance Business Partner Digitale Strategie. De Finance Business Partner Digitale Strategie levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van AAGB en in het bijzonder van de internationale groei / scale up van CODE (Centre of Digital Excellence) en Winparts (grootste Nederlandse webshop in auto-onderdelen).

Finance Consumer Goods / Retail, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Noord-Nederland
vervuld

Group Technology Manager

For Burg Group, Lyncwise is searching for a Group Technology Manager. The Group Technology Manager co-shapes, develops and implements a successful strategy. They will ensure an effective translation into a technological innovation strategy, which subsequently is to be detailed in plans and targets for the European sites.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri, Industry / Manufacturing International, Noord-Nederland, Remote