Ervaringen

Dorien Weber was als recruiter zeer betrokken bij mij als kandidaat. Ze kroop in de huid van mij en haar opdrachtgever en maakte de juiste afweging of jij als kandidaat niet alleen over de juiste kennis en ervaring beschikt maar ook of je past bij de aandeelhouders en de organisatiecultuur.
Jeroen van den BergOperationeel managerBallorig B.V.
Bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging heb ik contact met Annelien Jordense van Lyncwise gehad. De vacature “toekomstig salesmanager” sloot aan bij mijn competenties en ambitie maar niet bij mijn ervaring in de branche. Annelien nodigde me na een uitgebreide telefonische intake uit voor een kennismakingsgesprek. Daarin herkende ze mijn vaardigheden die aansloten bij de vacature. Mijn ervaring in een zoektocht naar een nieuwe baan is dat Lyncwise zich onderscheid van andere recruiters door zich te verdiepen in de persoon achter het Curriculum Vitae, te kijken naar mogelijkheden en competenties en niet alleen naar in het verleden behaalde resultaten. Ik heb erg veel plezier in mijn nieuwe functie en heb een geweldig toekomstperspectief. Met veel plezier kijk ik terug op de oprechte samenwerking met Lyncwise.
Maarten Peters Senior AcquisiteurRodruza B.V.
Tijdens de zoektocht naar een nieuwe uitdaging ben ik verrassend goed en op zeer persoonlijke wijze geholpen door Lyncwise. Er werd op een gedegen manier gekeken naar vaardigheden, persoonlijkheid en wensen, wat uiteindelijk leidde tot passende sollicitatievoorstellen. Ook de begeleiding tijdens het sollicitatieproces en de aandacht na de overgang naar de nieuwe functie zijn mij uitstekend bevallen.
Cornelis AlderliesteSales Director VBIntersafe

Search

Waarde creëren door opdrachtgevers te verbinden met de best passende kandidaten. Daar werken we elke dag aan. Gedreven door de kernwaarden transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan de dialoog aan en schromen niet ook de lastige vragen te stellen. Want we kiezen niet voor de makkelijke weg, maar voor kwaliteit. Alleen zo kunnen we als ‘sparring partner’ en ‘trusted advisor’ bijdragen aan de groeiambities van kandidaten én opdrachtgevers.

Interim

Lyncwise wordt meer en meer betrokken bij veranderingstrajecten. Hierdoor kunnen wij op zeer korte termijn de juiste interim manager verbinden aan een opdracht. Iemand met ruime ervaring in de betreffende specialisatie en een bewezen trackrecord. De juiste kandidaat die de juiste kennis inbrengt in combinatie met een frisse blik en daardoor slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.

Advies

Lyncwise Executive Search en Interim is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als bijzondere bedrijven. Al ruim 10 jaar begeleiden we mensen met ambitieuze loopbaandoelstellingen. We adviseren en coachen senior professionals bij de keuze van de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Met uw drijfveren en aspiraties als startpunt helpen we u graag bij uw loopbaan en ontwikkeling.