Ervaringen

Lyncwise heeft mij in meerdere trajecten geadviseerd en ondersteund met de zoektocht naar goede senior marketeers. Op zowel het vlak van Category Management als Formule Management zijn ze in staat geweest onze vraag een stuk scherper te krijgen. Dit heeft enorm bijgedragen aan het vinden van sterke kandidaten. Deze aanscherping, gecombineerd met heldere en transparante input, heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels 2 fantastische nieuwe collega’s hebben aangetrokken. Het fijnste is dat Lyncwise ook een gezonde dosis humor in de samenwerking brengt. Een verademing!
Gemma SchneemannMarketing DirectorSligro Foodservice
Lyncwise, Margaux van Wijngaarden, heeft Hoppecke na een gedegen voorbereiding, voorzien van twee passende kandidaten in de functie van adviseur. Essentieel hierbij is dat Margaux hierin niet alleen kijkt naar de mogelijkheden en invulling van de opdrachtgever, maar zeker ook kijkt naar de persoonlijke behoefte en carrière perspectief van de kandidaat. Hierdoor ontstaat er een win – win situatie, welke zorgdraagt voor het invullen van de positie voor een langere termijn.
Jos van der LindenHoppecke
In het zoeken naar een nieuwe functie heb ik het genoegen gehad om kennis te maken met Lyncwise. Door de oprechte interesse in mensen en hun motivaties, heb ik een heel positief gevoel overgehouden. Er wordt niet enkel vanuit bestaande vacatures geredeneerd, maar juist ook vanuit de persoon zelf. De oprechte interesse is gebleken omdat we ook nadien nog diverse keren goed contact hebben gehad.
Johan OlsderProduct Group managerKramp

Search

Waarde creëren door opdrachtgevers te verbinden met de best passende kandidaten. Daar werken we elke dag aan. Gedreven door de kernwaarden transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan de dialoog aan en schromen niet ook de lastige vragen te stellen. Want we kiezen niet voor de makkelijke weg, maar voor kwaliteit. Alleen zo kunnen we als ‘sparring partner’ en ‘trusted advisor’ bijdragen aan de groeiambities van kandidaten én opdrachtgevers.

Interim

Lyncwise wordt meer en meer betrokken bij veranderingstrajecten. Hierdoor kunnen wij op zeer korte termijn de juiste interim manager verbinden aan een opdracht. Iemand met ruime ervaring in de betreffende specialisatie en een bewezen trackrecord. De juiste kandidaat die de juiste kennis inbrengt in combinatie met een frisse blik en daardoor slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.

Advies

Lyncwise Executive Search en Interim is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als bijzondere bedrijven. Al ruim 10 jaar begeleiden we mensen met ambitieuze loopbaandoelstellingen. We adviseren en coachen senior professionals bij de keuze van de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Met uw drijfveren en aspiraties als startpunt helpen we u graag bij uw loopbaan en ontwikkeling.