Ervaringen

Lyncwise has helped us reach and attract the passive people we needed to build a successful leadership team in our Baarle location. Their innovative solutions and creativity were instrumental in our award-winning success and cutting-edge competitive advantage. Margaux showed great leadership and passion in helping us navigate through the talent acquisition process which helped us to meet our hiring cycle time goals in finding top talent. I highly recommend the Lyncwise team in helping any organization in sourcing top talent.
Jon MayBullEx Haagen
Lyncwise heeft bij Sia Partners een nieuwe positie als Associate Partner Energy & Utilities ingevuld. We hebben Lyncwise ingeschakeld omdat we een flexibele business partner zochten met een netwerk in de energiesector alsmede een pragmatische instelling. Dit vonden we terug in Lyncwise en de positie is inmiddels via hun naar tevredenheid van ons bedrijf ingevuld.
Robert Jan van VlietAssociate PartnerSia Partners
Lyncwise is een executive search bureau dat zeker niet over 1 nacht ijs gaat. Men maakt een gedegen analyse van het profiel van een kandidaat en benchmarkt dit niet alleen met de vacature, maar ook met de cultuur van de toekomstige werkgever. Tijdens het vacaturetraject heb ik Lyncwise leren kennen als een sparring partner, met objectief oog voor zowel de belangen van de kandidaat als de opdrachtgever. Voor mij persoonlijk was het resultaat een perfecte match met mijn nieuwe job!
Patrick LuhrmanUnit ManagerSligro Food Group

Search

Waarde creëren door opdrachtgevers te verbinden met de best passende kandidaten. Daar werken we elke dag aan. Gedreven door de kernwaarden transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan de dialoog aan en schromen niet ook de lastige vragen te stellen. Want we kiezen niet voor de makkelijke weg, maar voor kwaliteit. Alleen zo kunnen we als ‘sparring partner’ en ‘trusted advisor’ bijdragen aan de groeiambities van kandidaten én opdrachtgevers.

Interim

Lyncwise wordt meer en meer betrokken bij veranderingstrajecten. Hierdoor kunnen wij op zeer korte termijn de juiste interim manager verbinden aan een opdracht. Iemand met ruime ervaring in de betreffende specialisatie en een bewezen trackrecord. De juiste kandidaat die de juiste kennis inbrengt in combinatie met een frisse blik en daardoor slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.

Advies

Lyncwise Executive Search en Interim is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als bijzondere bedrijven. Al ruim 10 jaar begeleiden we mensen met ambitieuze loopbaandoelstellingen. We adviseren en coachen senior professionals bij de keuze van de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Met uw drijfveren en aspiraties als startpunt helpen we u graag bij uw loopbaan en ontwikkeling.