Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Manager IT

Manager IT

Voor The Medical Export Group (MEG) is Lyncwise op zoek naar een Manager IT. De Manager IT ontwikkelt en voert het strategische beleid uit, verzorgt de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) en optimaliseert proactief de organisatie met up-to-date digitale oplossingen.

IT Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Noord-Brabant, Utrecht
Lees meer over Sustainability Manager

Sustainability Manager

The Roll Group delivers reliable, sustainable, and innovative project logistics solutions. Roll Group has two main business units, RollDock and Roll-Lift, and operates globally. The Sustainability Manager will lead the development and implementation of Roll Group's sustainability strategy. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Trade / Logistics / Distribution Zuid-Nederland
Lees meer over Commercieel Directeur

Commercieel Directeur

Voor Customs Support Group is Lyncwise op zoek naar een Commercieel Directeur. De Commercieel Directeur is verantwoordelijk voor de verdere positionering, value propositie en organische groei van Customs Support Group voor de Nederlandse organisatie en wordt verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten voor Customs & Trade Solutions. 

Commerce / Marketing / Communication Trade / Logistics / Distribution Randstad
Lees meer over Sales & Marketing Director

Sales & Marketing Director

Voor ScanModul is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Director. De Sales & Marketing Director is verantwoordelijk voor de internationale groei van ScanModul en speelt een sleutelrol in het versnellen van organische groei (o.a. cross-selling, groei marktaandeel en nieuwe markten). 

Commerce / Marketing / Communication Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland