Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over CEO

CEO

De CEO bij Tile International Holding B.V. heeft de integrale (P&L) eindverantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. Sterke focus op commercie, integratie en groei. Leidt dit groeiende buy-and-build platform naar de volgende fase. Tile International Holding B.V. (“Tile International”) is met haar ondernemingen Teunissen & Becking (“TeBe”), Claessen Stone+Garden (“Claessen") en Cottoceramix (“CX”) inmiddels een gevestigde en leidende speler in de wereld van keramische binnen- en buitentegels.  

Commerce / Marketing / Communication, General Management Industry / Manufacturing, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over CFO

CFO

De CFO bepaalt samen met de Raad van Bestuur de financiële strategie voor Socaz Holding B.V., De Oliebron B.V. en Kroon-Oil B.V. en zorgt voor naleving van wetgeving. Hij of zij is eindverantwoordelijk voor het financieel beheer waaronder het monitoren, bijsturen en bewaken van de winstgevendheid, solvabiliteit en de fiscale positie van elk bedrijf.

Finance, General Management Industry / Manufacturing Zuidwest-Nederland