Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Managing Director

Managing Director

Voor De Koffiejongens is Lyncwise op zoek naar een Managing Director. Als Managing Director ben je eindverantwoordelijk over De Koffiejongens en draag je actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

General Management, Strategy / Business Development Consumer Goods / Retail, FMCG / Food / Agri Midden-Nederland
Lees meer over Commerciële CEO

Commerciële CEO

Voor Lamme Textile Management is Lyncwise op zoek naar een Commerciële CEO. De Commerciële CEO heeft de integrale (P&L) eindverantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

General Management Industry / Manufacturing Midden-Nederland
Lees meer over COO

COO

For our Client, Lyncwise is searching for a COO. The COO will, together with the other senior management team members, strive every day to further optimize of current service level and innovation of our products. 

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Randstad
Lees meer over Director of Business & Operations

Director of Business & Operations

Voor Optimum Group is Lyncwise op zoek naar een Director of Business & Operations. In nauwe samenwerking met de CEO en lokale Managing Directors formuleert de Director of Business & Operations projecten, analyseert het probleem en lost ze op. 

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland, Zuid-Nederland