Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Business Controller

Business Controller

Voor de Stichting ALS is Lyncwise op zoek naar een Business Controller. De Business Controller is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en interne processen van de stichting. Als financieel deskundige ben je lid van het MT. Samen met je team zorg je voor een verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor slimme management- en stuurinformatie zodat nóg meer middelen zinvol besteed kunnen worden, met als doel: ALS de wereld uit!

Finance, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Goede doelen / Non-Profit / NGO's Randstad
Lees meer over M&A Manager

M&A Manager

Voor Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) is Lyncwise op zoek naar een M&A Manager: een nieuwsgierige financial, die als rechterhand van de CFO, verantwoordelijk is voor, maar ook bijdraagt aan de structurering en professionalisering van, de M&A strategie en operatie.

Finance Automotive Oost-Nederland
Lees meer over Manager Finance & Control

Manager Finance & Control

Voor Interbosch is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance & Control. De Manager Finance & Control draagt de verantwoordelijkheid voor alle financiële activiteiten: administratie, budgettering, forecasting, verslaglegging en management informatie, jaarrekening, bedrijfseconomische analyses, debiteuren- en crediteurenbeheer en interne controles. 

Finance Consumer Goods / Retail Randstad
Lees meer over CFO

CFO

Voor Schuurman Groep is Lyncwise op zoek naar een CFO. De CFO is eindverantwoordelijk voor de solide, heldere en betrouwbare financiële positie van de gehele onderneming. Kostenbeheersing en financieel bewustzijn zijn belangrijke pijlers.

Finance, General Management Consumer Goods / Retail Randstad