Lean/Six Sigma Belt

vervuld Gepubliceerd op: 25-05-2023 Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
vervuld


Gepubliceerd op: 25-05-2023
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
In het kort
WO werk- en denkniveau (bij voorkeur technische opleiding)
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Een laboratorium of industriële omgeving is een sterke pré
Gecertificeerd Lean/Six Sigma Black Belt, zelfstandig verbetertrajecten kunnen uitvoeren, conceptueel denken, overtuigend, verbinder
Positie vervuld

Lean/Six Sigma Belt

Positie

Je werkt vanuit 3 rollen: projectleider, trainer/coach en expert.

In de rol van projectleider heb je de dagelijkse leiding in het laboratorium over verbetertrajecten. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en leiden van deze trajecten binnen Eurofins Analytico in Barneveld. 

In de rol van trainer/coach train en coach je collega’s vanuit een intrinsieke drive om lean en procesverbeteren in de cultuur van ons bedrijf te verankeren. Je brengt een energieke en proffesionele houding mee.

Als lean expert ben je een sparringspartner van het MT en operationeel management. Je initieert en faciliteert policy deployment sessies. Je ondersteunt bij het opstellen van de juiste jaardoelen vanuit de gezamenlijk opgestelde bedrijfsvisie. Je kijkt mee met operationele managers en geeft advies waar in het proces verspillingen te elimineren zijn.

Persoonlijk profiel
Je bent een ervaren lean expert, beheerst lean (six sigma) tools en hebt deze met succes toegepast. Je hebt aantoonbare recente ervaring met het leiden van projecten, de implementatie van meerdere complexe proces verbeterprogramma’s en het geven van trainingen om verbeteren in de praktijk te brengen. Je hebt begrip van wat er echt bij komt kijken om gedrags- en cultuurveranderingen te organiseren. Je werkt data gedreven en onderbouwt argumenten waar kan met duidelijke data analyses.
Organisatie

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Locatie:

Barneveld

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
LinkedIn
Onze klanten