Finance Business Partner Digitale Strategie

vervuld Ede Gepubliceerd op: 16-02-2023
vervuld

Ede
Gepubliceerd op: 16-02-2023
In het kort
Afgeronde financiële (economische) academische/hbo-opleiding
Ervaren (senior/manager) Business Controller met (project) managementervaring, commerciële denkwijze en verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in een IT/Digital omgeving, bij voorkeur in een e-commerce organisatie.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.
Positie vervuld

Finance Business Partner Digitale Strategie

Positie

Als onderdeel van het beursgenoteerde Alliance Automotive Group Benelux (AAGB kan de Finance Business Partner Digitale Strategie een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van AAGB en in het bijzonder van de internationale groei / scale up van CODE (Centre of Digital Excellence) en Winparts (grootste Nederlandse webshop in auto-onderdelen). 

Met de recente digitale/online ontwikkelingen, waaronder de groei/scale up van de digitale strategie (e-commerce uitrol, nieuw platform) en de integratie van Winparts, is AAGB op zoek naar een stevige Finance professional

De voornaamste focus zal liggen op de optimalisatie en verbetering van processen en prestaties ten einde de ambitieuze groei doelstellingen te realiseren. De Finance Business Partner Digitale Strategie is onderdeel van het Finance MT en is een belangrijke sparringpartner voor de CFO, het Executive Committee en de Directie teams van CODE (Centre of Digital Excellence) en Winparts. 

Persoonlijk profiel

De nieuwe Finance Business Partner Digitale Strategie combineert financiële kennis met business inzicht, project control en changemanagement skills. Een ervaren financial die met gemak schakelt in een complex (internationaal) stakeholder veld en bekend is in een dynamische veranderende omgeving. 

Opleiding en ervaring 

  • Afgeronde financiële (economische) Academische/HBO opleiding
  • Ervaren (senior) Business Controller met projectmanagement ervaring, commerciële denkwijze en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ervaring en/of affiniteit met IT/Digital/e-commerce
  • Ervaring in een internationale setting is een pré
  • Gezien de internationale activiteiten is Nederlands en Engels vereist
Organisatie

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) is verantwoordelijk voor het importeren, distribueren en verkopen van auto-onderdelen en accessoires voor met name  de professionele gebruiker in de Benelux. De Benelux organisatie (gevestigd in Ede) is onderdeel van Alliance Automotive Group (AAG)  en heeft zijn hoofdkantoor in Parijs.

 

Locatie
Ede (Gelderland) en incidenteel in Groningen (Winparts)
Hybride werken/thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Charlotte Schepers-Kluck

Executive search specialist in HR en Finance branchebreed

+31 6 353 107 36
charlotte.schepers@lyncwise.nl
LinkedIn
Onze klanten