open Overijssel Gepubliceerd op 07-05-2024 Minimaal 5 jaar werkervaring
open

Overijssel
Gepubliceerd op 07-05-2024
Minimaal 5 jaar werkervaring
In het kort
Hbo+/wo-diploma
5-10 jaar leidinggevende senior marketing ervaring (B2B en B2C)

Marketing Directeur

Positie

Voor het cluster van 5 bedrijven is een vacature van een Marketing Directeur (MT Lid). Een professional met een allround track record, met creatieve ideeën en een stevige persoonlijkheid. Tegelijk passend bij de nuchtere mentaliteit en ondernemersgeest van de organisatie.  

Gaat aan de slag met het optimaal functioneren van het team (12), talentontwikkeling en verbinding met de collega’s. Inhoudelijk sterk, overtuigend en inspirerend. Brengt ervaring, leiderschap en strategie. 

Persoonlijk profiel

In het kort:

  • Hbo+/wo-diploma
  • 5-10 jaar leidinggevende senior marketing ervaring (B2B en B2C)
  • Visie op digitale strategie
  • Initiatiefrijk
  • Standplaats Dedemsvaart , maar ook bij de bedrijven en relaties in het land 
Schoonderwolf Groep

De Schoonderwolf Groep is de afgelopen jaren gegroeid naar een organisatie met negentien bedrijven. De meeste bedrijven zijn gevestigd in Noord- en Oost-Nederland: van Nieuwegein tot Dedemsvaart, van Leek tot Geleen. Elk bedrijf in de groep heeft een eigen locatie en biedt andere producten en diensten aan met een eigen onderscheidende propositie. 

Vijf van de Schoonderwolf bedrijven, waaronder Heering, leveren onderhoudsarme producten aan de bouw. Het assortiment bestaat onder andere uit kunststof gevelbekleding, dakranden en vensterbanken. De cultuur van Schoonderwolf Groep kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit, waarbij de mensen trots zijn op de bedrijven, merken en resultaten die worden behaald. 

Bij interesse, graag reageren. We vertellen je graag persoonlijk nog veel meer.

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim
Onze klanten