Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | FloraHolland
471
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-471,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

FloraHolland

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

FloraHolland-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

 

 

FloraHolland, opdrachtgever van Lyncwise

 

Om de ambities van Royal FloraHolland 2020 te halen, moeten we niet alleen  kijken naar wat we doen maar ook hoe we het doen. Hoe we werken en communiceren. Hoe we samenwerken in onze sector.

De coöperatie moet de verbinder worden in de sierteeltsector en de groei van onze leden en hun klanten ondersteunen. Door echt te luisteren, weten we wie onze leden en hun klanten zijn en wat ze willen. Wij zorgen ervoor dat ze de mogelijkheden en kansen hebben om hun behoeften te vervullen.

Wij verbinden, delen, faciliteren, innoveren en jagen aan, om onze leden en hun klanten succesvoller te laten zijn. Dat is waar we het voor doen. Elke dag. En elke dag een beetje beter.

Royal FloraHolland is een wereld vol fascinerende combinaties. Van kleuren, geuren en emoties tegenover razendsnelle logistiek en rationele processen. Maar ook een trotse Nederlandse coöperatie van meer dan honderd jaar oud! We zijn Koninklijk en daar mogen we trots op zijn.

Alleen door de handen ineen te slaan, zorgen we voor de energie, de ideeën, en kennis om de sierteelt te laten bloeien. ‘Flowering the world’ , dat is waar het elke dag om gaat en wat ons drijft. Waarbij we het succes van onze leden en hun klanten voor ogen hebben.

 

Posities vervuld bij FloraHolland door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Lean Expert
  • Manager Consumenten Marketing

 

Share this: